Velkommen til BORUP ERHVERVSHUS  

  

 

       

           Placering  Lokaler   Faciliteter  

 

Lokaler

 

I BORUP ERHVERVSHUS tilpasser vi lokalerne til virksomhedens aktuelle behov. Lokalerne er således velegnede til såvel enmandsvirksomheden - satelitkontoret som større virksomheder med behov for mange flere arbejdspladser.

 

 

Virksomheden lejer alene de kontor-kvadratmeter, der behov for - mødelokaler, toiletter, gangarealer mv indgår i fællesarealerne.

 

Kontorerne sættes istand før indflytning - prøvekontorerne kan beses.

 

NB! Foruden kontorlokaler udlejer vi også gode lager- og depotlokaler i opvarmet kælder med tilkørselsmulig og elevator.

 

Se lokaler & størrelser her:

 

Møllevej 15       Møllevej 17       Møllevej 19       Kælder

 

 

 

BORUP ERHVERVSHUS:

 

- har et areal til kontorudlejning på 2.555 kvm, møde- og fællesarealer på 1521 kvm – heraf 452 kvm velindrettede møde- og konference-lokaler, samt 750 kvm lager/depoter i opvarmet og højloftet kælder med tilkørselsmulighed. Der er således mulighed for at skabe plads til de fleste slags virksomheder.

- fremstår med repræsentative og velholdte bygninger med mindre gårdhaver og flot udsigt udover marker og å-dal, og tilkørselsforhold og masser af parkeringspladser – samt med rig mulighed for at tilpasse indretning og rumstørrelser til det aktuelle behov.

 

- er særligt anvendeligt for virksom-hedstyper som liberale erhverv, engros-virksomheder, import / eksport-virksomheder med behov for mindre lagerdel, vidensvirksomheder, klinik m.v – og her er plads til alle, fra enkeltmandsvirksomheden til virksomheder med 50 eller flere medarbejdere.

 

 

 

Borup Erhvervshus  Møllevej 15 - 19   4140 Borup    Tlf.: 5786 5000     Email: info@borup-erhvervshus.dk